Красивата Даяна Ханджиева , която към края на “ Фермата “ успя да си

...
Красивата Даяна Ханджиева , която към края на “ Фермата “ успя да си
Коментари Харесай

Във „Фермата“ – падна пикантна тайна на Даяна Ханджиева от миналото ѝ (Снимки):

Красивата Даяна Ханджиева , която към края на “ Фермата  “ съумя да си завоюва мъжките благосклонности и женската ненавист, разкри пикантни детайлности за предишното си, които до момента бяха незнайни.

Оказа се, че дългокосата и усмихната брюнетка известно време си е изкарвала прехраната като танцьорка в нощен клуб . „ Винаги съм била с облекла, танцьорка не значи безусловно полугола “, разясни тя, представена от „ Галерия “.

 Даяна Ханджиева танцьорка

След като завъртя главата на другояче сгодения магьосник Данчо, хубавицата се намърда в леглото на водача Петър.

Макар да не е била интимна с никой от тях, държанието й провокира гневен яд у огромна част от феновете. Някои даже допуснаха, че любовните й безредици са плод на доста добра актьорска игра и няма нищо общо с естествените й безредици.

 Даяна Ханджиева

Снимка: персонален списък

Още при влизането си във Фермата Даяна призна, че изживява тежък персонален интервал поради любовни проблеми. Актрисата изпаднала в меланхолия откакто баскетболистът Кристиян Ставрев й изневерявал след 2-годишна връзка. Тъкмо разочарованието предиздвикало Даяна да влезе във Фермата. Именно поради това мнозина заподозряха, че флиртовете с Данчо и Петър са единствено за пред камерите й, а задачата е с флирта да нервира някогашния си другар.

 Даяна Ханджиева гадже

Твърде упорити са и слуховете, че Даяна не е приклкючила дефинитивно връзките си с Кристиян и двамата траяли да се виждат и след излизането й от Фермата. Сърцеразбивачката произлиза от скромна фамилия. В фамилния апартамент преди време живели 6 души – Даяна, родителите й, по-малките й брат и сестра и баба й. Никой в фамилията не е артист и не били съгласни с избора й. Затова тя записала „ Реклама “ в Нов български университет.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР